26-10-12

Cath Luyten in zwevend zwembad, Fuerza Bruta maakt droom Vlaanderen Vakantieland presentatrice waar

Cath Luyten in zwevend zwembad, Fuerza Bruta maakt droom Vlaanderen Vakantieland presentatrice waar.

Cath Luyten zoals u haar nog nooit zag!

 

Cath Luyten bekend van de televisieprogramma's Vlaanderen Vakantieland en De Kazakkendraaiers stapte onlangs als ‘special guest' in het zwevend zwembad van Fuerza Bruta. Cath Luyten zal er samen optreden met de cast van het Argentijns spektakel. Vooraleer het zover was, kreeg Luyten nog een korte sessie waterballet en een snelcursus heftige Argentijnse dans. Het publiek kon deze mini-Fuerza Brutashow gratis bijwonen om 16.15uur in de tent naast het station in Knokke.

Cath Luyten, gezicht van Vlaanderen Vakantieland en De Kazakkendraaiers, zit niet verlegen om een stunt.

Zo sprong Cath Luyten al naakt in ijskoud water in Lapland, of zat ze bloot in een Finse sauna.
Dus ook niet toen de artiesten van Fuerza Bruta haar vroegen één dag mee te spelen in het spektakel dat onlangs aan zijn laatste week in Knokke-Heist begint.

 

Na één repetitie in het zwevende zwembad voelde Cath Luyten zich al klaar om in bikini op te treden voor een écht publiek. ‘Het was een meisjesdroom die uitkwam. Ik had de première gezien en vond het zo geweldig die meisjes te zien glijden in dat zwembad. Het was heerlijk om te spelen met het publiek onder me. Eén probleem: nu wil ik thuis ook zo'n bad.'

Manlief Frank Raes kwam mee en legde de première van Cath Luyten vast op de gevoelige plaat, wat mooie foto's opleverde.

Televisiepresentatrice Cath Luyten krijgt waterballetles in zwevend zwembad

Fuerza Bruta, dat op de Europese première in Knokke-Heist pers en publiek met verstomming sloeg, ging zijn laatste week in België in.

Het succesvolle spektakel uit New York, altijd te vinden voor een bijzondere stunt, vierde dit met een spectaculair bezoek van televisiepresentatrice Cath Luyten.

De BVN-ambassadrice, bekend van Vlaanderen Vakantieland en De Kazakkendraaiers, die de première na de show ‘geweldig’ noemde, reageerde dolenthousiast op de uitnodiging van Fuerza Bruta voor een sessie ‘waterballet’ in het zwevend zwembad: "Dit lijkt wel de droomfabriek!"

Fuerza Bruta maakte er meteen een droomnamiddag van, waarbij Cath Luyten samen met de cast het doorzichtige zwevende zwembad in mocht, maar van de performers ook een snelcursus heftige Argentijnse dans kreeg, het succesnummer uit de show.

Rond 15 uur was Cath Luyten dan klaar om als special guest in een mini-Fuerza Brutashow, voor een heus publiek, te fungeren.

De commentaren zijn gesloten.